Drievoudig wereldkampioen MMA Marloes Coenen vertelt al geruime tijd. Kickboksen is een effectieve methode om je grenzen duidelijk te leren stellen en daarmee je weerbaarheid te vergroten. Bij Freudenberg maken wij in het kader van de ontwikkeling van assertiviteit, het steviger leren ‘nee zeggen’, het verwerken van boosheid en het bewaken van grenzen gebruik van het boksen. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het je fysiek en mentaal een geweldige boost geeft. Het gaat als volgt. Samen met een coach van Freudenberg en Matthew van der Veen (personal trainer en kickbokser) bepaal je wat je wilt leren ten aanzien van je grenzen of assertiviteit. Aan de hand van boksoefeningen, die steeds meer opbouwen, ervaar je dat je fysiek en mentaal meer kunt en duidelijker kunt zijn dan je denkt. Je vult je mondelingen communicatie aan met fysieke kracht. Deze fysieke ervaring zorgt voor nieuwe neurologische verbindingen die je mentaal ook weerbaarder en duidelijker maken. Ook een keer uitproberen alleen of met een groep bel ons 0181-390283.