Inschrijving nieuwe tweedaagse training gestart!

Na het succes van onze twee eerder ontworpen trainingen (Sterk genoeg om bang te zijn & Geluk begint bij jezelf) heeft Inga Freudenberg-van Gastel onze 3e eigen training ontworpen: Tijd om los te laten.®

Volgende maand al, op 9 november 2017 staat de eerste dag gepland en op 11 januari 2018 de tweede dag. Er zijn nog enkele plekken voor deelnemers beschikbaar!

De training gaat over enerzijds loslaten en afscheid nemen en anderzijds open staan voor hetgeen op je pad komt. Dit kan gaan over het ongewild loslaten van je baan, je gezondheid, je geliefde of passie, om ruimte te maken voor een nieuwe invulling van de leegte die is ontstaan. Maar ook om verder te kunnen, de draad weer op te pakken.

In de training wordt gewerkt met de rationele effectiviteitstraining, voice dialogue en systemisch werk. Deze training is bedoeld voor een ieder die merkt dat hij zich in een wachtkamer bevindt en moeite ervaart om zaken los te laten en vooruit te kijken.

Nieuwsgierig geworden? De kosten voor deelname aan de training bedragen € 495,00 voor bedrijven en € 395,00 voor particulieren, exclusief BTW. Bij de training is uiteraard inbegrepen koffie, thee, lunch en fruit. De training vindt plaats op ons kantoor van Freudenberg te Hellevoetsluis in onze sfeervolle trainingsruimte, Pascalweg 14 te Hellevoetsluis.

Voor meer informatie, vragen of aanmeldingen kan je ons mailen op [email protected] of bellen op telefoonnummer 0181 390 283