\"\"Wat een avontuur hebben we achter de rug. Om 10:00 uur gestart in een groep van 80 mannen en 3 vrouwen aan een parcours van 42 kilometer door modder, weilanden, sloten en bospaden. Na 3 kilometer de eerste twee modderobstakels. We voelden ons echte bootcampers. Gelijk realiseerden we ons dat we de rest van de afstand met modder en zand in onze schoenen moesten lopen. We zijn over muren gegaan, onder prikkeldraad gekropen, hebben schrikdraad getrotseerd, zijn de klif glijbaan af gegaan, hebben tientalle muren beklommen en hebben de monckeybars meegenomen, Daarnaast nog 96 andere obstakels achter ons gelaten. Daar waar het misging hebben we burpy\’s gedaan ter compensatie. Ik ben Matthew van der Veen heel erg dankbaar dat hij mij ondanks mijn blessure op tijd fit heeft gekregen om dit aan te kunnen. We waren samen met Youri Bal een top team dat elkaar vooral de laatste 3 kilometer erdoorheen heeft gesleept. We hebben het geflikt, zonder noemenswaardige schade op te lopen. Het allermooiste is echter dat we bijna € 3000,– hebben opgehaald bij onze vrienden en relaties en daarmee het G-Force Bootcamp kunnen gaan realiseren. Mijn dank is groot aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd. En als je iemand weet die in aanmerking komt voor het G-Force Bootcamp, laat het ons dan weten via [email protected]