Na een zomervakantie wachten vond dan eindelijk, afgelopen dinsdag, de terugkomdag van de training “Geluk begin bij jezelf” plaats. Ik vond het spannend want wat was er in de tussentijd allemaal gebeurd bij de deelnemers? Hadden ze wat gehad aan de eerste dag? Daar hoopte ik natuurlijk op…. Voor mij was de tijd, die tussen deze twee trainingsdagen zat, leerzaam. Vooral omdat ik mijn nieuwsgierigheid en zorgzaamheid moest bedwingen om niet te vragen hoe het ging met de deelnemers. Immers “geluk begint bij jezelf”. En wat bleek? In de tussentijd was er veel veranderd en ontwikkeld bij de deelnemers….  Wat een mooie, spannende en soms ook confronterende stappen hadden zij op hun eigen pad gezet. Meer bij zichzelf en minder afhankelijk van anderen. De tweede trainingsdag was confronterend, leerzaam, heilzaam en verbindend. Bovenal werden er weer heel veel persoonlijke verhalen gedeeld….. “Delen doet helen”  en dat werd ook deze tweede dag duidelijk. De deelnemers zijn naar huis gegaan met persoonlijke inzichten, opdrachten, oppeppers en voornemens wat zij te doen hebben om geluk bij zichzelf te vinden… En ik? Ik kijk ernaar uit om de training nog een keer te geven! En gelukkig staat deze op de agenda: 24 oktober en 28 november a.s. vindt de volgende “Geluk begin bij jezelf” plaats. Interesse? Wees welkom en meld je aan via [email protected]!