Gisteren kreeg ik mijn schema hoe ik deze week moet eten en mag trainen om helemaal klaar te zijn om de Iron Viking marathon (42 km en 100 obstakels) te kunnen lopen. Samen met Matthew van der Veen ga ik deze uitdaging aan om een G-Force Bootcamp te realiseren door sponsoring. Nu het aftellen begint, voel ik naast de dikke buik van de vele koolhydraten ook het adrenalinepijl stijgen in mijn lichaam. Matthew en ik hebben er vreselijk veel zin in en tegelijkertijd voelen we ten opzichte van de sponsoren ook onze verantwoordelijkheid en willen we de marathon echt uitlopen binnen de gestelde 7,5 uur. De druk zit op de ketel zullen we maar zeggen. Mocht je de druk nog willen opvoeren, kun je ons nog altijd sponsoren door een bedrag over te maken op NL03RABO0351641297 t.n.v. Freudenberg o.v.v. G-Force Bootcamp. Vrijdag vertrekken we naar België om zaterdag om 10:00 uur fris en geladen aan de start te staan.