Gelukkig in het leven staan, wie wil dat nu niet? Op 20 juni 2017 vindt de eerste dag van onze tweedaagse training Geluk begint bij jezelf® plaats. We staan tijdens deze training stil bij wat jij te doen hebt als het geluk er even niet meer is.

Aan de hand van patronen uit het verleden en met methodieken vanuit het systemisch- en lichaamswerk onderzoek je, samen met de trainers en de andere deelnemers, welke elementen in jouw leven jou gelukkig dan wel ongelukkig maken, om je zo op te weg helpen om geluk bij jezelf te (her)vinden. De training helpt jou om in verbinding te komen met wat jij nu echt wilt. Je leert om te gaan met situaties op het moment dat het tegenzit, met als doel jou weer aan het roer te laten staan van jouw eigen leven. Kortom, het geluk te vinden bij jezelf!

De training staat gepland op 20 juni 2017 (dag 1) en 29 augustus 2017 (dag 2). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dat kan via [email protected] of bel ons op telefoonnummer 0181 390 283.