Vol trots presenteren wij onze nieuwe website en huisstijl. Deze zijn het resultaat van een proces waarin we als team onze visie en kernwaarden hebben geformuleerd, een eigen gedragscode hebben opgesteld. Tot slot onze dienstverlening en concepten bij elkaar hebben gebracht tot één geheel. Wij zijn overtuigd dat wij hiermee voorbereid zijn om Freudenberg samen met jou naar het volgende niveau te brengen. Net zoals wij ons voor elke opdracht onze werkwijze aanpassen aan de vraagstelling, beweegt ons logo en past het zich aan aan de dienst die we leveren of het concept waar wij mee werken. Wij nodigen jou uit rond te kijken op onze website en hopen dat jij net zo enthousiast zult zijn als wij. Voel je vrij ons feedback te geven, daar zijn wij altijd dankbaar voor. (kan hier op de afbeelding een transformerend logo)